DISTRIBUIȚI

Fostul primar al orașului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, a încetat din viață astăzi. Trupul neînsuflețit a fost găsit într-o cameră de hotel din Capitală.

Din spusele apropiaților, Brăiloiu avea grave probleme de sănătate, fiind supus în ultimii ani mai multor intervenții chirurgicale. Potrivit primelor informații, fostul primar ar fi murit în somn. Ovidiu Brăiloiu avea 49 de ani și lasă în urmă o soție și doi copii minori.

El a ocupat fotoliul de primar al orașului Eforie între anii 2004 și 2016. În prezent, el ocupa funcția de directorul executiv al Direcției de Control a primarului Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea.

Ovidiu Brăiloiu era fratele senatorului PSD de Constanța Tit-Liviu Brăiloiu, fost prefect al județul Constanța în 2009.

UPDATE
Surse judiciare au declarat pentru Radio Constanța că o persoană apropiată fostului primar a sunat astăzi la poliție îngrijorată că acesta nu mai răspunde la telefon. Reprezentanții ISU București au dat curs solicitării și au spart ușa hotelului din Sectorul 1 în care Brăiloiu era cazat de ieri. Medicii care i-au însoțit pe pompieri au declarat decesul. Totodată, cadrele medicale nu s-au putut pronunța despre cauzele precise ale morții. La fața locului au fost chemați și criminaliștii de la Secția 1 de poliție din Capitală.

Trupul neînsuflețit va fi preluat în acestă după-amiază de medicii legiști și transportat la morgă pentru necropsie. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sectorului 1 se ocupă de investigarea circumstanțelor în care fostul primar de la Eforie a decedat.

Discuții

comments