DISTRIBUIȚI

De astăzi, intră în vigoare programul curselor interne operate de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu către patru mari oraşe din ţară,  aflate la peste 12 ore de mers cu maşina.

Directorul comercial al companiei aeriene, care operează aceste zboruri, Tudor Constantinescu:

„Patru destinații interne: Iași, Cluj, Oradea și Timișoara, care se operează în regim de zbor regulat. Cluj și Timișoara, câte două frecvențe săptămânale fiecare. Iași și Oradea, câte o frecvență săptămânală. Prețuri, mai mult decât accesibile: pe sectoarele interne vorbim de 89,99 lei“.

Tudor Constantinescu, a mai spus, însă, că zborurile vor fi păstrate doar dacă vor exista cereri.

Clienţii aeroportului de la Mihail Kogălniceanu beneficiază de transfer rutier către şi de la aeroport, efectuat de o companie privată.

Pasagerii vor fi preluaţi de la gară, cu trei ore înainte de ora decolării, astfel încât să ajungă la timp pentru check-in şi, de asemenea, vor fi aşteptaţi la aterizare, pentru a fi transportaţi la Constanţa sau în Deltă – a precizat Cristian Bărhălescu, preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării:

„Vom avea frecvențe săptămânale sau bisăptămânale. Sperăm ca acesta să fie începutul și să avem cât mai multe destinații din Constanța cu avionul. Există o companie care derulează transferul de la aeroport, de la Kogălniceanu către stațiuni și către Delta Dunării sau Constanța. Pentru constănțeni, pleacă de la Gară ca punct fix și vine la aeroport, numai pe bază de comandă. Comenzile se fac telefonic sau online“.

Primul zbor programat azi este cel de la Cluj-Napoca, urmat vineri de cel din Timişoara.

Programul curselor interne către litoral se va derula până pe 15 septembrie.

Discuții

comments