DISTRIBUIȚI

În cadrul Galei de excelență – Litoral 2017, ediția a VI-a, organizată la Neptun de AmFostAcolo.ro, AEROMANIA a fost premiată drept “Cel mai îndrăgit show aviatic de pe litoral”. 

Diploma, înmânată chiar comentatorului mitingului de la toate cele 10 ediţii de până acum, Andrei Lucescu, este o recunoaștere pentru uriașa muncă de promovare a turismului prin organizarea acestui eveniment complex, care aduce un număr din ce în ce mai mare de turiști la Marea Neagră, susţinând astfel eforturile managerilor din turism pentru dezvoltarea litoralului, se arată într-un comunicat de presă.

2eef9414-b3e0-4df7-b84c-50b0e6fe5cc4

Ediţia din 2016 a atras 19.000 de spectatori pe aeroport pe parcursul întregii zile, mulţi dintre aceștia venind la mare special pentru Aeromania. În ciuda infrastructurii de transport încă precare din sudul litoralului, oamenii călătoresc cu plăcere către această destinaţie pentru a fi alături de aviatori și de aparatele lor fantastice de zbor, pentru a lua parte la concerte, la expoziţia de aeronave, cea de mașini de epocă sau cea de grafică și fotografie sau, pur și simplu, pentru o zi minunată la iarbă verde, alături de oameni de bună calitate.

Organizatorii au fost aplaudaţi de către întreprinzătorii privaţi din domeniul turistic, nerăbdători la rândul lor să se alăture publicului pe data de 19 august 2017, la cea de-a 11-a ediţie a mitingului aviatic.

Discuții

comments