DISTRIBUIȚI

Primăria oraşului Eforie a încheiat contractul de prestări servicii privind asigurarea serviciilor de salvare acvatică salvamar şi posturi de prim ajutor, cu ambarcaţiuni de prevenire şi intervenţie, şi posturi de prim ajutor dotate cu ambarcaţiuni cu motor rapide – 6 bucăţi, caiace – 18 bucăţi, desfăşurate pe zone de lucru.

Salvamarii vor fi prezenți în Eforie Nord: zona Complex Steaua de Mare, Plaja Acapulco, Restaurant Debarcader, Port Belona, Plaja Belona, zona Vraja Mării. Iar în Eforie Sud: zona Tabăra Luminiţa, plaja Azur, Tabăra Internaţională, plaja Splendid, restaurant Cazino şi zona Capu Turcului.

Numărul de salvamari pentru fiecare ambarcaţiune în momentul în care este utilizată este de două persoane pentru bărci rapide, iar pentu caiac o persoană, un şef de punct în Eforie Nord şi unul în Eforie Sud.

Numărul de angajaţi este de minimum 50 de persoane: salvamari, asistenţi medicali și paznici. Aceștia se vor afla pe plaje zilnic, între orele 9:00 – 17:00.

Banii primiţi de la Guvernul României pentru asigurarea acestui serviciu pe raza oraşului Eforie sunt total insuficienţi, motiv pentru care administraţia locală a solicitat suplimentarea acestei sume, astfel încât să se poată extinde asigurarea serviciului, până la o oră mai târzie, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Discuții

comments