DISTRIBUIȚI

Vremea numai bună pentru plajă de care meteorologii promit că vom avea parte tot weekendul la malul mării, i-a făcut pe mulți români să pună bagajele în mașină și să își ia măcar două zile de relaxare în stațiunile de pe litoral, în briza plăcută a mării.

Unicul incovenient de care turiștii se lovesc an de an când vin la mare este infrastructura rutieră ce nu face față aproape niciodată fluxului uriaș de automobile. Așa se întâmplă și astăzi, când la orele dimineții, deja se formaseră coloane de mașini pe două benzi, în zona Podului de la Agigea, pe sensul de mers spre sudul litoralului.

La această oră (10.55), conform comisarului-șef Cătălin Bocai de la  Centrului Infotrafic al Poliției Române, se circulă în coloană, între Eforie Nord și Eforie Sud:

„În zona podului de taxare de la Fetești au fost deschise 4 case pentru a se putea achita taxa, pe sensul de mers către litoral. Totuși, mai sunt coloane la casa unde se plătește cash, de aproximativ 500 de metri – 1 km. (…) Pe raza județului Constanța se circulă în condiții normale, cu mențiunea că între Eforie Nord și Eforie Sud, în ambele sensuri se circulă în coloană“.

Pe Podul de la Agigea încă de dimineaţă s-au format coloane de maşini pe două benzi, pe sensul de mers spre sudul litoralului.

În plus, traficul a fost îngreunat şi din cauza unei tamponări în care au fost implicate trei maşini.

Şoferilor li se reaminteşte că pentru a ajunge în staţiunile din sudul litoralului au la dispoziţie şi podul rutier care trece prin portul Constanţa Sud Agigea.

Valori ridicate de trafic se aşteaptă şi pe DN1, spre munte.

O  atenţie specială este acordată frontierelor, mai ales a celor de vest, având în vedere că urmează perioada concediilor şi mulţi români se pregătesc să plece în străinătate.

6e472337-318f-4a13-b482-d57e1c39395a-1-1024x576

litoral

Discuții

comments