DISTRIBUIȚI

E mare, e soare, este și un pic mai rece față de weekend-ul canicular care s-a încheiat.

Din cauza vântului puternic ce suflă astăzi pe litoral, în stațiunea Mamaia a fost arborat steagul roșu, ceea ce înseamnă că scăldatul este interzis. Steagul roșu a fost arborat și în sudul litoralului.

Totuși, distracția și voia bună sunt elementele care conturează tabloul unei vacanțe reușite, la malul mării.

De astăzi a început și programul estival Radio Vacanța, ediția cu numărul 50.

Acum, la început de sezon estival, se anunță o serie de evenimente importante. Desigur, cel mai important este Neversea care va începe de vineri, 7 iulie, pe plaja Modern din Constanța.
linii-speciale-ratc-neversea
Sunt și oferte la cazare, în perioada festivalului. Tarifele, în stațiunea Mamaia, se încadrează între 237 de lei la un hotel de 2 stele, fără mic dejun și 550 de lei la unul de 4 stele. Va fi o întreagă desfășurare de forțe în perioada festivalului.

RATC Constanța va prelungi traseele autobuzelor care ajung la Poarta 1 și Poarta 2 și va introduce și 2 linii de autobuze etajate: Neversea 1 și Neversea 2.

Dar Neversea nu va fi singurul eveniment care se va desfășura la sfârșitul săptămânii, la malul mării.

Pilotaj sportiv, simulări de accidente și acordarea primului ajutor vor face parte din evenimentul Motul Motorsport care se va desfășura sâmbătă și duminică, în parcarea unui mall din Constanța.

Până atunci, turiștii aflați pe litoral pot vizita Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. 40 de lei este tariful de intrare pentru adulți la Delfinariu, Microrezervație și Expoziția de Păsări exotice. Pentru elevi și studenți, taxa este de 10 lei.Delfinariu Constanta

La Planetariu tariful este de 8 lei pentru adulți și 2 lei pentru elevi și studenți, iar copiii cu vârsta sub 7 ani au gratuitate.

Pentru Acvariu, tariful este 20 de lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi și studenți.

Un material realizat de Adrian BĂNCILĂ

Discuții

comments