DISTRIBUIȚI

Mii de turiști alungați de pe plaje de vremea potrivnică au luat calea Delfinariului pentru a-și umple timpul. La orele amiezii, cozile la casele de bilete se întindeau pe zeci de metri, așa cum se poate observa și din fotografii.


Față de programul obișnuit, reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) au luat decizia ca astăzi să suplimenteze numărul de reprezentații. Astfel, au fost programate spectacole suplimentare la orele 13.00 și 17.00.

Capacitatea tribunelor este de 1.350 de locuri.

„Nu e ca pe vremuri, când erau mai puține casierii, acum avem trei casierii în lucru, avem încasare prin POS, adică avem condiții mai bune de acces la Delfinariu. Avem ditamai sala de 1350 de locuri, fapt care a însemnat pentru noi o adaptare a sistemului de încasare, de casierii, în sensul de a primi cât mai mulți vizitatori dintr-o dată. Suntem gata de a-i primi. Iată, într-o zi atât de rece și de ploioasă ne descurcăm, avem reprezentanții suplimentare, la ora 13:00 nu era în program, decât în caz de ploaie. Vom avea reprezentații și la ora 17:00, vom vedea și cum evoluează volumul de turiști din parc“, a declarat pentru Radio Vacanța, directorul CMSN, dr. Adrian Bîlbă.

Discuții

comments