DISTRIBUIȚI

Peste 150.000 de tineri au urmărit show-urile celor 140 de artişti la prima ediţie a Festivalului internaţional de muzică electronică Neversea, ce s-a încheiat în zorii zilei la Constanţa.

A fost singurul festival muzical din Europa derulat pe o plajă.

Timp de trei zile, DJ şi artişti precum Tiesto, Fatboy Slim, Afrojak sau Jason Derulo au oferit spectacolele electrizante pe cele 7 scene amplasate pe plaja Modern.

Măsurile de securitate au fost fără precedent, astfel că, în pofida numărului mare de participanţi, festivalul s-a desfăşurat fără incidente majore.

Ţintele propuse de către organizatori au fost atinse ne-a spus Edi Chereji, director de marketing şi comunicare UNTOLD – NEVERSEA:

„Ne place foarte mult ceea ce a ieșit anul acesta aici. Simțim că are potențial! Avem și feedback-ul plăcut al oamenilor. Aș putea spune că nu avem decât motive să ne gândim în viitor că va exista și o a doua, sau a treia sau a patra ediție. (…)În trei zile am avut peste 150 de mii de oameni).
O noutate pe care a adus-o festivalul Neversea a fost sistemul de acces pe bază de brăţară, aplicat în premieră în România.

„Dorința noastră a fost să perfecționăm un sistem de acces în festival care să ofere cât mai multe facilități. Am reușit să pregătim acest sistem. La Neversea a fost pus în practică pentru prima dată. Mă refer la brățara care are o dublă funcționalitate: acces în festival și sunt încărcat toate informațiile tale personale. În plus, sistemul de plată. Va fi un sistem pe care îl vom dezvolta de acum încolo în toate proiectele noastre”, a adăugat Edi Chereji.

A fost o ediţie fantastică şi, totodată, un test trecut cu brio de toţi cei implicaţi în organizare – a spus şi Corina Martin, vicepreşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării.

„Sigur că sunt aspecte legate de organizare, dar repet, este un test pe care-l trec toți: de la Poliție, Jandarmerie, Primărie, autorități locale, organizatorii evenimentului, agenții economici privați, cei care au de închiriat camere în hoteluri sau apartamente de vacanță, cei care sunt vânzătorii acestor servicii de alimentație publică, pentru că este nevoie de toate serviciile aici. Ați văzut că este o desfășurare întreagă de forțe”.

Pentru a doua ediţie NEVERSEA vor fi luate în calcul capetele de sezon, a mai spus Corina Martin.

Discuții

comments