DISTRIBUIȚI

Meteorologii au anunțat că ultima zi de weekend nu va fi prea prielnică pentru relaxare sub razele soarelui, motiv pentru care o mare parte dintre turiștii veniți la mare în stațiunile din sudul litoralului au decis fie să-și scurteze concediul, fie să meargă spre Constanța pentru a vizita obiective turistice.

Din acest motiv, pe DN 39 din Tuzla și până la sensul giratoriul de intrare pe Autostrada A4, de la intrare în Lazu, coloanele de mașini se întind pe kilometri întregi.

„Se circulă în condiții în condiții de aglomerație pe drumul național 39 pe sensul de mers dinspre Mangalia către Constanța. Mai exact, se circula în coloană între Tuzla și Agigea. În zona Eforie Nord, benzile reversibile sunt deschise în număr de două pe sens pe sensul de mers Mangalia – Constanța, iar în sens invers, numai una. Și aici există aglomerație, însă numai pe raza orașului Eforie Nord“, a precizat pentru Radio Vacanța, cms. șef Paul Ulieru din cadrul Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să fie atenți și să mărească distanța de siguranță în mers între autoturisme.

Pentru a evita aglomerația creată în ambele sensuri de mers, aveți la dispoziție și podul rutier ce trece prin Portul Constanța Sud Agigea.

Coloană de mașini s-a format și în zona stației de taxare de la Fetești, mai informează Centrul Infotrafic, însă numai pe o distanță scurtă de aproximativ 500 de metri, pentru că mulți șoferi preferă să achite taxa de pod pe loc.

Discuții

comments