DISTRIBUIȚI

Şi în acest weekend, copiii care vin pe litoral primesc brăţări de vacanţă, pentru a nu se pierde.

În această dimineaţă, echipa Radio Vacanţa şi voluntarii de la Crucea Roşie au împărţit brăţări, jucării de plajă şi pliante informative, părinţilor cu copii aflaţi pe plaja din Eforie Nord.

Cum văd turiştii campania Copiii nu se pierd – ajung la Radio vacanța – Brăţara de Vacanţă, am aflat de la Iuliana Tasie, preşedintele Patronatului Firmelor din Turism Ion Movilă, Eforie, Techirghiol:

„Ne bucurăm să fim din nou alături acestui proiect interesant în ultimii ani, de a avea o grijă în minus vizavi de joaca celor mici și de locurile pe unde ei dispar câteodată. Este un mare ajutor și este apreciat de clienții hotelului nostru, dar nu numai, de toți colegii mei din Patronat. Majoritatea beneficiază de acest serviciu în recepțiile lor și am un feedback foarte pozitiv din partea părinților. Ne dorim în continuare ca acest proiect să existe și să bucure atât copiii, cât și părinții”.

Mâine, echipa Radio Vacanţa şi voluntarii de la Crucea Roşie vor împărţi brăţări copiilor veniţi pe plaja Modern din Constanţa.

În total, până pe 15 august, peste 32.000 de brăţări vor fi împărţite copiilor de pe litoral şi din Deltă, dar şi părinţilor sau profesorilor care vin cu copii în tabără sau în cantonament.

Alte 30.000 de brăţări de vacanţă sunt disponibile gratuit, în farmaciile partenere din toată ţara.

Discuții

comments