DISTRIBUIȚI

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulaţia este intensă pe DN1 Bucureşti – Braşov. Se rulează în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Cornu şi între Sinaia şi Buşteni. Pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, există coloană între limita cu judeţul Braşov şi Buşteni.

Pe ruta alternativă dinspre Ploieşti către Braşov, DN1A, se circulă în coloană între localităţile Măgurele şi Vălenii de Munte (unde trecerile pentru pietoni sunt intens folosite).

În judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, autovehiculele încetinesc mai mult decât este necesar la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă, în zona Bascov – Valea Ursului. S-a format coloană de maşini pe sensul de mers către Vâlcea, inclusiv la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti.

Tot pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea se circulă cu viteză redusă în zonele Morăreşti (judeţul Argeş) şi Aldeşti (judeţul Vâlcea).

Pe DN7C-Transfăgărăşan se circulă îngreunat în zona Bâlea-Lac (unde parcările sunt pline).

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

Discuții

comments