DISTRIBUIȚI

Reuniţi în şedinţă extraordinară, consilierii locali de la Mangalia au aprobat modificarea programului de evenimente pe ultimele luni ale anului în curs, precum şi bugetele acestora, alături de trecerea în domeniul public în cel privat al municipiului al Grădiniţei Rromilor, ce urmează a fi renovată din banii Consiliului Judeţean Constanţa. Totodată, aleşii locali au mai fost de acord cu repartizarea unei locuinţe către Spitalul Municipal Mangalia, pentru a putea fi utilizată drept locuinţă de serviciu.

Pentru evenimentele prilejuite de Zilele Mangaliei (1-3 septembrie) au fost alocaţi, pe lângă cei 60.000 de lei iniţiali, alţi 40.000 de lei, sumă provenită din micşorarea bugetului „No Stress Triathlon“, manifestare care, anul acesta, va fi 100% sponsorizată de Primăria Mangalia. Acest eveniment va scoate din bugetul local 60.000 de lei, exact suma solicitată de organizatori.

„Am avut alocați, votați de dumneavoastră, 50.000 de lei. Am cheltuit 20.000 din acea sumă. Nu este obligatoriu să cheltui această sumă. Și de la celelalte evenimente, dacă vă uitați la referatul din spate, vedeți clar că niciodată nu am cheltuit toți banii care au fost alocați pentru proiectul respectiv“, a afirmat în ședință, directorul Direcției Turism-Evenimente din cadrul Primăriei Mangalia, Ana-Maria Gheorghe.

Viceprimarul urbei, Dragoş Angelescu, a anunţat şi un alt eveniment, ce va fi organizat pe tot parcursul lunii decembrie, dedicat sărbătorilor de iarnă, iar consilierul local Ozghiun Menabit a solicitat modificarea programului de evenimente din aceeaşi lună, prin înfiinţarea unui „Orăşel al Copiilor“. Toate propunerile ridicate în cadrul şedinţei au primit de votul unanim al aleşilor locali.

Un material realizat de Dana LEBED

Discuții

comments