DISTRIBUIȚI

Tariful unei călătorii cu autobuzele RATC este 1,5 lei. Biletele sau abonamentele RATC pot fi cumpărate de la punctele de vânzare ale Regiei, dar și de la cele mai multe chioșcuri de ziare.

O altă variantă este achiziționarea unui abonament pentru 24 de ore, la tariful de 5 lei. Cu 25 de lei, turiștii și constănțenii pot cumpăra și un abonament cu valabilitate de 7 zile.

O alternativă este plata prin sms, la numărul 7424, tariful fiind de 0,4 euro + TVA.

Iată de unde puteți cumpăra bilete sau abonamente, dacă sunteți în zona Gării CFR Constanța:

– punct de vânzare bilete și abonamente pe platoul din fața Gării. De aici puteți ajunge la Mamaia cu liniile 100 și 100C. Dacă doriți să ajungeți la evenimentele din zona istorică a Constanței, puteți folosi linia 101C;

– punct de vânzare bilete și abonamente – stația Gara CFR Parc. Din această stație puteți folosi linia 5-40 pentru a putea ajunge la Mamaia. Pentru a ajunge în centrul istoric al Constanței, pot fi folosite liniile 2-43 și 5-40, până la stația Fantasio.

Lista punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor din apropierea stațiunii Mamaia

– punct de vânzare bilete și abonamente Cireșica. Cu linia de autobuz 42 puteți ajunge pentru a vedea evenimentele de la Poarta 1 și din Piața Ovidiu.

– punct de vânzare bilete și abonamente Delfinariu. Pentru a putea ajunge la Mamaia, aveți la dispoziție autobuzele 5-40, 40 Mamaia și 102. Pentru evenimentele din centrul istoric, vă puteți urca în autobuzele 5-40 și 40 Mamaia, până la Fantasio.

– punct de vânzare bilete și abonamente City Park Mall. Pentru stațiunea Mamaia, puteți folosi autobuzele 100, 100C, 100 Mamaia și 102.

Un alt punct de vânzare a biletelor este la Poarta 1 a Portului Constanța.

Vezi și traseele care circulă spre stațiunea Mamaia, dar și lista autobuzelor care merg către centrul istoric al Constanței.

Sursa foto: Google Street View

Discuții

comments