DISTRIBUIȚI

Autobuze noi, comasări de linii și modificări de trasee. Acestea sunt lucrurile despre care s-a vorbit în ultima perioadă, pentru că transportul în comun din municipiul Constanța este în plină reorganizare. Constănțenii au așteptări mari atunci când vine vorba de serviciile oferite de Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța:

În acest moment, Primăria lucrează la un nou Plan de Mobilitate Urbană, susține purtătorul de cuvânt al RATC, Veronica Puiu:

„Acesta, practic, va stabili dacă este nevoie de rute noi, de unde și cum, dacă este nevoie de alte trasee decât până acum. Și noi așteptăm cu foarte mare interes să vedem dacă vom avea parte de rute noi, de stații noi și așa mai departe“.

Autobuzele sunt curățate zilnic:

„Autobuzele sunt igienizate zilnic și se fac și lucrări mai complexe, cum ar fi cele de retapițare, în cazul scaunelor cu tapițeriile distruse. Îi rugăm pe cei care observă nereguli, mizerie, o deteriorare recentă în autobuz să ia numărul autobuzului și să ne anunțe, pentru că, în acest fel, oprim autobuzul și încercăm să remediem cât de cât problema. Curățenia ține mai puțin de noi, pentru că noi oricum o facem, ci mai mult de cei care folosesc mijloacele de transport în comun.“

La nivelul RATC, recent au fost inaugurate mai multe stații de autobuz în diverse zone ale orașului.
Tot în această perioadă, Regia efectuează probe pe linia autobuzului 3, în cartierul Tomis Plus.

Discuții

comments