DISTRIBUIȚI

Artista canadiană Céline Dion îşi va anula mai multe concerte pe care urma să le susţină în primăvară la Las Vegas din cauza unei afecţiuni auriculare care necesită o intervenţie chirurgicală, a anunţat joi cântăreaţa pe reţelele de socializare, informează AFP.

„Norocul n-a fost de partea mea în ultimul timp… Eram nerăbdătoare să urc din nou pe scenă şi iată că sunt din nou bolnavă”, a scris artista pe pagina sa de Facebook, cerându-şi iertare de la „toţi cei care îşi planificaseră o călătorie în Las Vegas pentru a vedea spectacolul”.

Concertele, programate între 27 martie şi 18 aprilie la Colosseum, sala de spectacole ale complexului Caesars Palace, au fost anulate. „Celine urmează să-şi reia spectacolele la Colosseum, conform programului, din 22 mai”.

Vedeta are o „afecţiune a urechii medii cunoscută sub numele de ‘Patulous Eustachian tube’, care îi provoacă probleme cu auzul, iar din această cauză cântatul devine foarte dificil (…). În ultimele săptămâni, tratamentele nu şi-au mai făcut efectul, iar Céline este constrânsă să suporte o intervenţie chirurgicală minim invazivă”, se precizează pe pagina de Facebook a artistei.

Sursă: Agerpres

Discuții

comments