DISTRIBUIȚI

Persoana accidentată duminică în zona Sâmbăta, din munţii Făgăraş, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un unitate medicală de specialitate, informează Dispeceratul Naţional Salvamont, pe pagina sa de Facebook.

„Elicopterul a ajuns în zona şi a aterizat pe o platformă curăţată de zăpadă de către salvamontişti şi turişti. Victima a fost preluată şi transportată către o unitate medicala de specialitate”, a anunţat Dispeceratul Naţional Salvamont.

Salvamontiştii, sprijiniţi de un elicopter SMURD, au acţionat duminică pentru salvarea unei persoane accidentată în zona Sâmbăta, din munţii Făgăraş.

„Acţiune în derulare în masivul Fagăraş pentru salvarea unei persoane grav accidentată în zona Sâmbăta. Salvamontiştii vor fi sprijiniţi de către un elicopter SMURD-IGAV care va recupera targa cu accidentatul prin troliere pentru a o transporta la spital”, preciza Dispeceratul Naţional Salvamont.

Potrivit sursei citate, salvamontiştii au acordat primul ajutor victimei, au stabilizat-o şi au pregătit-o pentru a fi preluată de către elicopter.

Sursa – agerpres

Discuții

comments