DISTRIBUIȚI

Departamentul Poliţiei din Los Angeles anchetează furtul armurii originale pe care a purtat-o actorul Robert Downey Jr. în filmul ”Iron Man” (2008), informează ziarul Los Angeles Times.

Armura, estimată la 325.000 de dolari, se afla într-un depozit din localitatea Pacoima, dar a dispărut la un moment dat între februarie şi sfârşitul lunii aprilie, potrivit lui Christopher No, purtător de cuvânt al departamentului.

Depozitul nu a informat despre dispariţia costumului până marţea aceasta, când a avut loc un control de rutină.

Barry Montgomery, sergent al poliţiei din Los Angeles, a confirmat că acest caz este cercetat ca un furt.

Tentativa de sustragere a unor arme ale grupului de supereroi The Avengers (din care face parte Iron Man) face parte din subiectul recentului film ”Spider-Man: Homecoming”.

”Iron-Man” a fost primul film al francizei Marvel legat de universul supereroilor din comic books. Acest univers cinematografic, compus din 19 filme, a avut încasări de 16 miliarde de euro în întreaga lume.

Nu este prima dată când o râvnită piesă din lumea albumelor de benzi desenate face obiectul unui furt.

În 2001, benzile desenate originale în care apăreau pentru prima dată personajele Superman şi Batman au fost furate din reşedinţa actorului Nicolas Cage, din vestul oraşului Los Angeles.

Revista care îl avea ca protagonist pe Iron Man a reapărut un deceniu mai târziu în San Fernando Valley (California), însă cea în care apărea Batman nu a fost recuperată niciodată.

Discuții

comments