GORJ: „Festivalul sarmalelor și răciturilor in memoriam Radu Ciobanu”, la Peștișani
Concurs de piftii și sarmale, ateliere de creație și spectacole de muzică populară. Toate acestea, în luna septembrie, la Peștișani, la cea de a treia ediție a „Festivalului sarmalelor și răciturilor in memoriam Radu Ciobanu”.
Articol de M P, 5 august 2024, 12:30 / actualizat: 5 august 2024, 22:43
„Festivalul sarmalelor și răciturilor in memoriam Radu Ciobanu”, cel mai important concurs gastronomic din județul Gorj, este programat, la finalul lunii septembrie, la Peștișani, în zona Nucet.
Evenimentul, ajuns la cea de-a treia ediție, se va desfășura pe 29 septembrie, anunță Radio România Oltenia-Craiova.
Se vor juriza atât piftii, cât și sarmale, dar se vor acorda și premii pentru cel mai frumos stand sau pentru cel mai inedit preparat.
Nu vor lipsi comercianții cu produse alimentare, ateliere de creație pentru cei mici și nici spectacolele de muzică populară.
Mii de persoane sunt așteptate, și anul acesta, la „Festivalul sarmalelor și răciturilor in memoriam Radu Ciobanu”, astfel că se va pregăti un număr considerabil de sarmale și alte bunătățuri.