Sunt tot mai multe petrecerile de Crăciun ale corporațiilor
Cu tematică sau fără, dar musai cu brad împodobit, multe companii aleg să le facă această surpriză angajaților, potrivit Radio România Brașov FM.
Articol de Marian Stoica, 18 decembrie 2024, 11:00
Care sunt tendințele de anul acesta aflăm de la Cosmina Adomnicăi, Social Events Executive în cadrul unui hotel din Brașov, care organizează astfel de evenimente:
Majoritatea cererilor vin din partea companiilor cu sediul în Brașov sau din împrejurimile Brașovului. În tendințele acestui an se numără petrecerile tematice, de exemplu, petrecerile cu tema nostalgia, în care desenăm un șotron pe ringul de dans. Avem ca parte componentă din meniu savarinele, avem lozuri în plic, muzica este cea a anilor ’80 – ’90. O altă tendință ar fi jocurile de echipă sau atelierele.
Prețul pe care companiile îl plătesc pentru mâncare și băutură este cuprins între 350 și 600 de lei pentru un singur angajat. Iar meniul tradițional e în topul preferințelor, spune Cosmina Adomnicăi:
Tartinele de pâine, din pâine cu cartofi, unse cu untură, ciolan de porc crispy, minibulz, sarmalele, cremă de jumări cu salată de ardei și muștar franțuzesc și tot felul de alte elemente inspirate din tradițiile și bucătăria românească.